Retourprocedure

Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding teruggestort op je rekening. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Zorg er wel voor dat je alle bij het product behorende papieren zoals: handleidingen, opbouw instructies en accessoires meestuurt.

Wil je de retourprocedure starten begin dan met het invullen van het retourformulier en uw ontvangt z.s.m. de instructies per mail.

Afkoelperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Knabbel & Babbel – Speelgoed reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, direct aan je terugstorten.

Wil je de gehele bestelling retourneren?
Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand adres. Knabbel & Babbel – Speelgoed zal de gehele aankoopsom aan je terugstorten.

Bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval dus niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk, vooraf, aan Knabbel & Babbel – Speelgoed kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via onderstaand formulier. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Bewaar de track/trace code van je retourzending goed.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw IBAN nodig. Let op: het IBAN dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het IBAN waarmee je de betaling aan Knabbel & Babbel – Speelgoed hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan je terugbetaald.

Retouradres:

Knabbel & Babbel – Speelgoed
Ganzenpoel 66
6932 LC, Westervoort